2022-2023 Güz Dönemi Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi Duyurusu

03/01/2023 14:43:00 - 03/01/2023 14:43:00 - 1172 Okunma

Kurumsal Öğrenci Merkezli Programlar

Değerli Öğrencilerimiz!

Kırklareli Üniversitesi olarak sizlerle birlikte yürüttüğümüz 2022-2023 öğretim yılı güz döneminde kayıtlı olduğunuz tüm derslerin, dönem boyunca yürütülen öğretim süreçlerinin sizler tarafından değerlendirilmesinden büyük bir mutluluk duyarız.

Çünkü Üniversitemizde yürüttüğümüz eğitim kalitesinin geliştirilmesinde önemli paydaşlarımızdan biri de siz öğrencilerimiz olup, öğrencilerimizin değerlendirmeleri bizler için önemli bir geri bildirm kaynağıdır.

2022-2023 öğretim yılı güz döneminde kayıtlı olduğunuz tüm derslerin ders değerlendirme anketleri Öğrenci Bilgi Sistemi'ne (OBS), her derse ayrı tanımlanmıştır.

Anketlere katılım gönüllü olup, onaylamanız durumda, sistem tarafından ankete yönlendirileceksiniz.

Ankete katılarak yapacağınız ders değerlendirme verileri, dersin öğretim elemanına toplu olarak sistem tarafından iletileceği için değerlendirme yapan öğrencinin herhangi bir kişisel verisi öğretim elemanına sunulmayacaktır.

Anketler 9 Ocak 2023 tarihinden itibaren sistemde aktif olacaktır.

OBS sistemine giriş yapmak için tıklayınız

Fikirlerinizle üniversitemize sağladığınız değerli katkılar için teşekkür ederiz.

klu eogk ders değerlendirme öğrenci