katılımcı, kapsayıcı, sürdürülebilir bilim eğitimi
Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü

Kee: Kurumsal Eğitici Eğitimi Programı

 

Kırklareli Üniversitesi

KEE: Kurumsal Eğitici Eğitimi Programı

 

 

 

 

Ulusal Ölçekli Eğitici Eğitimi Projeleri

Kırklareli Üniversitesi ulusal ölçekli kurumsal eğitici eğitimi programı kapsamında eğitici eğitimi projeleri öğrenmeyi öğrenme, öğrenci merkezli öğretim tasarımı, öğretim yaklaşımları, süreç ve ürün ölçme değerlendirme çalışmaları, proje eğitimi vb. temalarda temel, orta ve ileri düzey eğitici eğitimlerini kapsamaktadır. Bu ulusal ölçekli projeler, TÜBİTAK, üniversiteler ve uluslararası proje ortaklıkları işbirliğinde yürütülmektedir.

 

Bölgesel Destekli Eğitici Eğitimi Projeleri

Kırklareli Üniversitesi bölgesel destekli eğitici eğitimi projeleri öğrenmeyi öğrenme, öğrenci merkezli öğretim tasarımı, öğretim yaklaşımları, süreç ve ürün ölçme değerlendirme çalışmaları, proje eğitimi vb. temalarda temel, orta ve ileri düzey eğitici eğitimlerini kapsamaktadır. Bu bölgesel ölçekli projeler, Trakya Kalkınma Ajansları işbirliğinde yürütülmekte olup, bölgesel bazda kalkınmayı ve eğitimde sürdürülebilirliği hedeflemektedir.

 

Kurumsal Eğitici Eğitimi Programları

Kırklareli Üniversitesi kurumsal eğitici eğitimi programları uzaktan eğitim araçları eğitici eğitimi, öğrenmeyi öğrenme, öğrenci merkezli öğretim tasarımı, öğretim yaklaşımları, süreç ve ürün ölçme değerlendirme çalışmaları, proje eğitimi vb. temalarda temel, orta ve ileri düzey eğitici eğitimlerini kapsamaktadır. Bu kurumsal ölçekli projeler, kurum içinde Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından planlanmakta ve yürütülmektedir.

 

 

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.