Ded: Kurumsal Ders Değerlendirme Raporları

Kurumsal Eğitim İzleme-Değerlendirme Raporları

DED: Kurumsal Ders Değerlendirme Raporu

2021 Öğrenci Ders Değerlendirme Programı Raporu

Kırklareli Üniversitesi olarak 2021-2022 bahar döneminden itibaren uygulamaya aldığımız öğrenci ders değerlendirme anketleri, eğitim-öğretim alanında her dönem sonunda   dersler bazında dersin ilgili dönemde yürütülürken, dönem başından sonuna kadar ders izlencesinin olması ve takibi, dersin kapsamı, dersin yürütülme süreçleri, öğrenci derse katılım durumu, öğrenciyle iletişim, değerlendirme süreç ve kriterlerinin öğrenciler tarafından değerlendirilmesini içermektedir. Bu ders değerlendirme anketi verileri, sistem tarafından öğrencilerin herhangi bir kişisel verisini içermeden öğretim elemanına OBS'de Ders İşlemleri Menüsünde Ders Değerlendirme Formları başlığında sunulmaktadır. Dersin öğretim elemanları, değerlendirme verilerine bağlı yapılabiliecek iyileştirme-geliştirme çalışmalarını yaparak raporlamaktadır. Bunun haricinde ise kurumsal bazda programlar düzeyinde genel ders değerlendirme kurumsal raporları da hazırlanmaktadır.

Ek-1 Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi Kurumsal Bilgilendirme Raporu

Ek-2 Ders Öğretim Süreçlerini İyileştirme Formu