katılımcı, kapsayıcı, sürdürülebilir bilim eğitimi
Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Program Akreditasyonu (Star) Süreç Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

17/05/2024 10:44:11 - 20/05/2024 10:44:11 - 101 Okunma

 

Kırklareli Üniversitesi

Program Akreditasyonu Süreç Değerlendirme Toplantıları

 

 

 

 

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Program Akreditasyonu (STAR) Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemizde 2023-2024 akademik yılında, program akreditasyonu hazırlık çalışmaları kapsamında önemli bir adım daha atıldı. Bu kapsamda, Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı ve Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü işbirliğinde hazırlanan program akreditasyonu ön hazırlık ve süreç değerlendirme toplantılarının 2.si 15 Mayıs 2024 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin AKA, İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih KARASAÇ, Program Akreditasyonundan Sorumlu Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ ve uzman Gizem CÖMERT, İşletme Bölümünden Prof. Dr. Erkan Öztürk, İktisat Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Canan Eğri,  Uluslararası İlişkiler Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Adnan Seyaz, Siyaset Bilimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Osman Kocaağa, Maliye Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ali Erol ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Hacı Sarı katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin AKA, yürütülen program akreditasyonu hazırlık çalışmalarının Üniversitemize katkısının değerli olduğunu ve sürecin Üniversitemiz kurumsal dış değerlendirme programı ve yeni lisansüstü eğitim kriterleri açısından da hayati öneme sahip olduğunu belirtti ve katılımcılardan sürecin mevcut durumunu ve karşılaşılan zorlukları paylaşmalarını istedi.

Toplantıda, tüm bölümler akreditasyon süreçlerine yönelik fakülte program komisyonlarının oluşturulduğunu ve çalışmaya başlamaya hazır olduklarını ifade ettiler. Haziran ayı sonunda özdeğerlendirme raporunun ilk iki standart alanını, Eylül sonunda ise tüm standart alanları bitirerek özdeğerlendirme raporunu tamamlamayı hedeflediklerini ve Ocak 2025’te uygun olan bölümler için başvuru aşamasına gelmeyi planladıklarını belirtti.

 

 

 

akreditasyon STAR iibf klu eogk

Facebook Twitter Google Plus
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Program Akreditasyonu Toplantısı (STAR)
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.