Üniversitemiz Kurumsal Öğrenci Memnuniyeti 2023 Yayınlandı

13/05/2024 16:20:49 - 15/05/2024 16:20:49 - 197 Okunma

Kurumsal Öğrenci Memnuniyet Raporları

Öğrenci Memnuniyeti Araştırması Raporu 2023

Üniversitemiz kurumsal eğitim politikası, kapsayıcı, katılımcı ve sürdürülebilirliği öngörmektedir. Bu açıdan kurumsal eğitimin niteliğini geliştirme ve iyileştirmeye yönelik her yıl öğrenci memnuniyet araştırmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü’nce hazırlanan Öğrenci Memnuniyet Araştırması Raporu-2023;.  (a) çevrimiçi öğrenme kaynakları ve alt yapı, (b) çevrimiçi eğitim sirecinde iletişim, (c) çevrimiçi öğrenme-öğretme süreçleri, (d) ölçme-değerlendirme etkinlikleri olmak üzere dört boyutu içermektedir. KÖM-Kurumsal Öğrenci Memnuniyeti Araştırması-2023'e ön lisans, lisans ve lisansüstü birimlerden toplam 892 öğrenci katılmıştır. KÖM 2022-2023 Raporu lisanüstü, lisans ve ön lisans birimleri bazında ulaşmak için tıklayınız...

KÖM klu eogk